Wil je je doelen bereiken hoe onmogelijk deze ook lijken op het gebied van sport en gezondheid, dan hoeft u niet verder te zoeken. Je hebt namelijk een sportcoach nodig! Met een sportcoach kun je als sporter jouw sportbeoefening verbeteren. Tijdens dit traject zorgt TH Coaching In Blind Vertrouwen dat je je doel niet alleen bereikt wordt op basis van fysieke training, maar ook op geestelijk en emotioneel niveau.

TH Coaching In Blind Vertrouwen als jouw sportcoach

Als je gecoacht wordt door TH Coaching In Blind Vertrouwen, dan gaan we door tot aan het gaatje! Sinds 1999 sta ik bekend als de zelfstandige ultra lange afstandsloper van Nederland. Tot de dag van vandaag bereik ik mijn doelen op sportief gebied nog steeds ondanks dat ik een gezichtsvermogen heb van 2%.

  ” Ik heb al vijftien keer non-stop van Amsterdam naar Leeuwarden ( 152 km ) gelopen op een tempo van gemiddeld  8 km p/u. Ook heb ik al vijftien keer de 50 km van de 4daagse Nijmegen gelopen en dit in de kopgroep. In 2006 liep ik 200 km non-stop. Verder doe ik zo’n vier keer per week zonder hulp aan krachttraining in de sportschool en thuis.”

Door je te laten coachen door TH Coaching In Blind Vertrouwen bereik je je doelen sneller, kan je behoed worden van diverse valkuilen (zoals afhaken) en krijg je een op-maat-gemaakt sportschema die ertoe leidt dat elke sessie vernieuwend aanvoelt.

Heb ik een sportcoach nodig?

Het kan lastig zijn om ‘toeschouwer van jezelf’ te zijn en om zo vanuit een observerende rol te zien wat je doet om je doel te bereiken. Op zulke momenten heb je echt een sportcoach nodig. Een sportcoach begeleidt en coacht je gedurende het gehele proces! Een sportcoach is er niet voor een soort sporter. TH Coaching In Blind Vertrouwen richt zich op elke sporter. Voor een startende sporter is goede coaching van belang, want een juiste programma zorgt ervoor dat hij of zij haar doelen sneller bereikt. Maar ook voor de actieve sporter is het belangrijk om een sportcoach in te schakelen, zodat hij of zij niet vervalt in een eenzijdig trainingspatroon en de motivatie verliest.

Het verschil tussen een sportcoach en personal trainer

Een sportcoach en personal trainer hebben beiden hetzelfde doel voor ogen, namelijk mensen helpen hun doelen laten bereiken. Echter zijn de aanpak en functie tijdens het proces heel anders. Een personal trainer is er meer om op instructieve wijze in plaats van coachende wijze te helpen bij het verwezenlijken van jouw gezondheid en fitness doelen. Wil je als sporter het volledige potentieel bereiken, dan zal je een sportcoach moeten inschakelen. Met een sportcoach wordt je fysiek en mentaal gecoacht. Dit gebeurt op verschillende manieren, te denken aan het implementeren van trainingsprogramma’s, analyseren van de vorderingen en prestaties, counseling en motiveren.

Een vrijblijvend gesprek bij TH Coaching In Blind Vertrouwen!

Neem contact met mij op om een vrijblijvend gesprek in te plannen, zodat je inzichtelijk krijgt of TH Coaching In Blind Vertrouwen de juiste coach voor jou zal zijn. Je kunt mij bereiken via het contactformulier of via 06 – 44 87 05 76.