Ben je op zoek naar persoonlijke antwoorden die je niet zelfstandig kunt beantwoorden? Dan kan een persoonlijke coach de juiste ondersteuning bieden. Een persoonlijke coach helpt jou namelijk bij het behalen van het resultaat die je wilt bereiken aan de hand van een stappenplan.

TH Coaching In Blind Vertrouwen als jouw persoonlijke coach

Doordat ik zelf al meer dan 35 jaar een ernstige visuele beperking heb, weet ik als ervaringsdeskundige heel goed wat voor obstakels je moet overwinnen en welke vooroordelen je moet slechten om je doel te bereiken. Doordat ik allereerst in mijzelf ben gaan geloven is het mij gelukt om deze obstakels te doorbreken. Door volgens mijn methode te werken ben ik ervan overtuigd dat we samen de eindstreep kunnen halen.

Heb ik een persoonlijke coach nodig?

Een persoonlijke coach is er voor iedereen die de behoefte heeft om als persoon te groeien op privé en/of zakelijk gebied. Samen met de coach van TH Coaching In Blind Vertrouwen onderzoek je wat jij wilt en hoe je dat kunt bereiken. Het bereiken van jouw doelen zijn hierbij het uitgangspunt. Daarbij worden bijvoorbeeld jouw kennis, competenties en talenten in kaart gebracht om zo het beste uit jezelf te halen. Enkele voorbeelden waar een persoonlijke coach jou bij kan helpen zijn:

  • Behoefte aan meer plezier in het leven
  • Nee durven zeggen
  • Het vinden van een nieuwe uitdaging
  • Je zelfinzicht vergroten.
  • Balans vinden tussen privé en werk
  • Competenties en vaardigheden versterken

Life coach versus persoonlijke coach

Een life coach helpt mensen om zelf hun persoonlijke, zakelijke en maatschappelijke leven vorm te geven. Daardoor houdt een  life coach zich met name bezig met het inzicht brengen van de drie kernvragen: wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik.

Persoonlijke coaching houdt meer in dan alleen life coaching. Het doel bij persoonlijke coaching is om blokkades op te heffen en de weg vrij te maken naar het uiteindelijke resultaat dat je wilt bereiken. Tijdens persoonlijke coaching wordt er niet alleen gekeken naar de persoonlijke ontwikkeling, maar ook de professionele ontwikkeling.

Let wel: Een persoonlijke coach is niet te vergelijken met een medische specialist.

Een vrijblijvend gesprek bij TH Coaching In Blind Vertrouwen!

Neem contact met mij op om een vrijblijvend gesprek in te plannen, zodat je inzichtelijk krijgt of TH Coaching In Blind Vertrouwen de juiste coach voor jou zal zijn. Je kunt mij bereiken via het contactformulier of via 06 – 44 87 05 76.