Wil je achterhalen hoe de prestaties verbeterd kan worden van medewerkers? Of wil je beter leidinggeven? Het kan allemaal met bedrijfscoaching! Doordat ieder bedrijf en team verschillend is, is ieder coachingstraject op-maat-gemaakt bij TH Coaching In Blind Vertrouwen.

TH Coaching In Blind Vertrouwen als jouw bedrijfscoach

Door TH Coaching In Blind Vertrouwen in te schakelen als bedrijfscoach zal er allereerst gekeken worden door middel van een kennismakingsgesprek op welk front coaching aangeboden zal moeten worden. Een bedrijfscoach kan ingezet worden vanwege diverse beweegredenen. Denk bijvoorbeeld aan het verlagen van het ziekteverzuim, bevordering van leiderschap en managementcompetenties en verbetering van interne communicatie.

Heb ik een bedrijfscoach nodig?

Coaching is een effectieve methode om arbeidsgerelateerde problemen op te lossen. De bron hiervan kan in de werksfeer maar ook in de privé situatie liggen. Heb je als ondernemer hier geen tijd en wil je dit liever uitbesteden, dan is een bedrijfscoach iets voor jou! Kortdurende, oplossingsgerichte begeleiding van de medewerker of het team is dan essentieel bij het vinden van een oplossing.

Het verschil tussen bedrijfscoaching en bedrijfscounseling

Bedrijfscoaching biedt medewerkers, zzp’ers of directeuren begeleiding aan bij het bereiken van resultaten die voldoening geven in het persoonlijke en zakelijke leven. Coaches helpen mensen hun prestaties te verbeteren en de kwaliteit van hun leven te verhogen. Bedrijfscounseling biedt begeleiding aan om met name persoonlijke, sociale of psychologische problemen op te lossen. Een counselor is een onafhankelijk en onbevooroordeeld persoon die iemand helpt een probleem te doorgronden en een oplossing te vinden. Je kunt een counselor ook zien als iemand waarmee je eens een goed gesprek hebt.

Een vrijblijvend gesprek bij TH Coaching In Blind Vertrouwen!

Neem contact met mij op om een vrijblijvend gesprek in te plannen, zodat je inzichtelijk krijgt of TH Coaching In Blind Vertrouwen de juiste coach voor jou zal zijn. Je kunt mij bereiken via het contactformulier of via 06 – 44 87 05 76.